Madpakke idéer
Ingredienser
Dej:
- 1 kg Bodylab Pizzamix
- 1 pk gær
-
7 dl vand
Pirogger - 6 stk. (store)
-
200 g hakket kyllingekød 3 - 6% - 1 løg
- 70g squash
-
1 gule rod - 70 g Wispy Ketchup
Mini pizzaer - 16 små eller 8 store
- 70-80 g Wispy Ketchup
- 90g revet mozzarella
-
100g skinke i strimler
Pølsehorn - 12 stk
- 6 kyllingepølser
Fremgangsmåde
Brød:
- Udblød 50 g gær i en skål sammen med 7 dl vand.
-
Kom 1 kg Pizza mix i skålen og ælt i et par minutter. Lad dejen h æ ve i 30 minutter og del den efterfølgende i 3 lige store dele, så I har en klump dej til de 3 forskellige ting.
Pirogger:
-
Skær løg i tern og svits det på en varm pande i nogle minutter. Tilføj kødet og brun det godt af. Kom salt, peber, paprika, revet squash og revet gulerod på panden og lad det stege i nogle minutter. Tilføj til sidst ketchup og lad fyldet køle helt af. -
Tag den ene del dej og del den i 6 stykker og rul dem runde. Fordel fyldet på dejen (i den ene side), fold den anden sid e over fyldet og luk den med en gaffel. -
Lad de m efter hæve 30 minutter, pensl med æg og bag dem ved 210 grader i 11 minutter.
Mini pizzaer:
-
De t dejen i 16 eller 8 stykker, rul dem runde og top hver med lidt ketchup, revet ost og skinke. -
Lad de m efterhæve 30 minutter, pensl med æg og bag dem ved 210 grader i 1 0 minutter.
Pølsehorn:
Halver de 6 pølser. -
Rul den sidste del dej ud til en stor cir kel, skær i 12 stykker (lagkagestykker), placer 1 halv pølse på den brede ende af dejen og rul den omkring pølsen. -
Kom dem på en bageplade og l ad de m efterhæve 30 minutter, pensl med æg og bag dem ved 210 grader i ca. 11 minutter.
Næringsindhold:
Næringsindhold pr. pirog
225 kcal
Næringsindhold pr. mini pizza
Næringsindhold pr. pølsehorn