Veganske bananpandekager

Et bjerg af luftige veganske bananpandekager – what’s not to like? Toppet med Barebells nye og lækre Hazelnut & Nougat Protein Bar og skovbær. Hvis du ikke vil have de luftige bananpandekager helt veganske kan du evt. toppe dem med Barebells Ice Cream i stedet eller en anden af dine favoritbars.

Ingredienser til veganske bananpandekager (4 portioner):

  • 1 moden banan
  • 2 dl mel
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 2 dl mandelmælk
Fortsætter under billedet...

Fremgangsmåde:

  1. Kom mel, bagepulver, kanel, vaniljepulver og salt i en skål.
  2. Tilsæt mandelmælk og pisk det hele sammen.
  3. Tilsæt den modne banen, og pisk igen.
  4. Hæld blandingen på en pande, der er indstillet til middelvarme.
  5. Når dejen begynder at boble, vendes de luftige bananpandekager og steges til den bliver gylden.
  6. Server dine veganske bananpandekager med Barebells nye Hazelnut & Nougat Vegan Protein Bar, skovbær og alt andet der gør dig glad i sjælen!
  7. Nyd dine veganske bananpandekager - velbekomme!

 

Opskriften er lavet af @memysmoothiesandlife i samarbejde med Barebells