Veganske bananpandekager
Et bjerg af luftige veganske bananpandekager – what’s not to like? Toppet med Barebells nye og lækre Hazelnut & Nougat Protein Bar og skovbær. Hvis du ikke vil have de luftige bananpandekager helt veganske kan du evt. toppe dem med Barebells Ice Cream i stedet eller en anden af dine favoritbars.
Ingredienser til veganske bananpandekager (4 portioner):
- 1 moden banan
- 2 dl mel
- 2 tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- ½ tsk kanel
- ½ tsk vaniljepulver
- 2 dl mandelmælk
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Kom mel, bagepulver, kanel, vaniljepulver og salt i en skål.
- Tilsæt mandelmælk og pisk det hele sammen.
- Tilsæt den modne banen, og pisk igen.
- Hæld blandingen på en pande, der er indstillet til middelvarme.
- Når dejen begynder at boble, vendes de luftige bananpandekager og steges til den bliver gylden.
- Server dine veganske bananpandekager med Barebells nye Hazelnut & Nougat Vegan Protein Bar, skovbær og alt andet der gør dig glad i sjælen!
- Nyd dine veganske bananpandekager - velbekomme!
Opskriften er lavet af @memysmoothiesandlife i samarbejde med Barebells