Taco bowl med krydret oksekød
Taco bowl salaten er en nem og lækker måltidssalat, som nemt kan kombineres lige som du ønsker. Denne taco bowl består af taco eller cajun krydret oksekød og er fyldt med smag, farver samt en lækker avocado dip. En stor skål salat med alt muligt lækkert.
Opskriften på denne taco bowl kan nemt personliggøres - opskriften er holdt forholdsvis simpel, så det er nemt at skifte ud med hvad man bedst kan li.
Ingredienser for taco bowl
Taco bowl
- 1 hokkaido græskar
- 1 tsk. chiliflager
- 1 tsk. groft salt
- 1/2 iceberg salat - eller den salat du bedst kan li!
- 1 agurk
- 1 bakke cherrytomater
- 1 dåse majs
- 1 rød snackpeber
- 1 rødløg
Avokado dip
- 1 avokado
- 1 spsk. skyr creme fraiche eller fromage fraiche
- 1/2 tsk. spidskommen
- 1/4 citron/lime saft
- 1/2 tsk. salt
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Halver græskarret, skær kerne ud og skær det i passende tern.
- Fordel græskarternene på en bradepande med bagepapir. Drys salt og chiliflager.
- Bag græskaret i ca. 50 minutter i ovnen, til der er let brændte.
- Skær alle grønsagerne i små stykker - agurk, tomater, peber og løg.
- Halver avokadoen og fjern stenen. Skrab avokadoen over i en skål og mos det med en gaffel.
- Tilføj skyr, spidskommen, citron el. lime og salt. Mos og bland avokadodippen til en ensartet cremet konsistens.
- Fyld salat i bunden af skålen. Fordel derefter de hakkede grønsager, majs og bagte græskartern.
- Top med taco-krydret oksekød, avokado dip og pynt med friske koriander eller bredbadet persille.
- Nyd din lækre taco bowl - velbekomme!
Opskriften er lavet af Anne Søndergaard i samarbejde med Muscle House.