Sukkerfri pandekagelagkage
Pandekager er altid et hit hos de fleste mennesker og med denne opskrift har vi lige gjort pandekager en tand lækre. Vi har her lavet en skøn pandekagelagkage med hvid chokoladecreme, stykker af White Salty Peanut proteinbar fra Barebells samt peanuts og karamelsauce. Der er til 14 portioner/stykker
Ingredienser:
Pandekager:
- 5 æg
- 5 dl minimælk
- 280g hvedemel
- 30g Wispy vanilje proteinpulver
- 40g multisød
- 15 dråber flydende sødemiddel
- 1 tsk. vanilje
- Evt. lidt kardemomme og citronsaft.
- 1 Barebells White Salty Peanut bar
Hvid chokoladecreme:
- 5dl cremefine
- 170g Easis hvid chokolade
- 2 husblas
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Start med at lave chokoladecremen, da den skal på køl en del timer. Kom husblas i koldt vand i 15 minutter. Hak den hvide chokolade og kom i en skål.
- Varm cremefine så det lige akkurat bobler, og hæld det over den hakket chokolade. Lad det stå et par minutter, kom de udblødte husblas i fløden og rør det hele godt sammen. Sigt cremen, kom den i en skål, kom film over og stil på køl 3-4 timer, gerne natten over.
- Lav pandekagerne ved at piske alle ingredienser godt sammen og stil dejen på køl 30 minutter. Steg pandekagerne i lidt Slender chef spray butter på en 26 cm pande. Vi fik 14 pandekager ud af denne portion. Lad pandekagerne køle helt af.
- Pisk chokoladecremen luftig – det tager ca. 5 minutter. Find et par bar frem og hak dem fint, find samtidig peanuts og karamelsauce frem.
- Saml kagen ved at smøre et lag creme på alle pandekager og stabl dem ovenpå hinanden. Top til sidst kagen med chokoladecreme, stykker af baren, peanuts, karamelsauce og en masse friske bær.
Næringsindhold:
Næringsindhold pr. portion uden topping
249 kcal
9,7g protein
22g kulhydrater
13,8g fedt