Sukkerfri karamelfyldte Donuts
12 stk. lækre donuts fyldt med en hjemmelavet karamel uden tilsat sukker – toppet med white spread, peanuts, karamel og ikke mindst de lækreWhite Snickers proteinbar med hvid chokolade og peanuts.
Ingredienser:
Dej:
- 25g gær
- 1,5 dl minimælk
- 40g multisød eller Sukrin
- 2 æg
- 20g kærgården let (kan erstattes af smør eller kokosolie)
- 40g vanilje proteinpulver
- Ca. 250g hvedemel
- Lidt salt
Karamel:
- 240g cremefine 19%
- 55g Sukrin Gold
- 70g fiber sirup
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Lav som det første karamellen ved at komme cremefine, sukrin gold og fibersirup i en gryde og lad det simre 40 minutter – sørg for at piske ofte i karamellen. Lad karamellen køle helt af, gerne til næste dag.
- Lav nu donuts ved at lune mælk og smør og kom det i en skål. Smuldr gær deri, tilføj multisød, æg, salt og rør sammen.
- Tilføj proteinpulver og hvedemel lidt ad gangen. Kør dejen på køkkenmaskinen i 5 minutter og lad dejen hæve 1,5 time.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca. 1 cm tykkelse. Udstik 12 donuts med et glas (ca. 8cm). Kom de udstukket donuts på en bageplade og lad dem efterhæve i 30 min.
- Varm olien op til ca. 170 grader. Kom donuts i gryden og lad dem koge 1-1,5 minuts tid på hver side.
- Kom de færdigbagte donuts på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af. Kom jeres afkølet karamel på en sprøjtepose og fyld det i de lækre donuts. Top jeres donuts og nyd.
Et lille kalorielet tip: Når de udstukket donuts er kommet på bagepladen og har hævet de 30 minutter, kan I spraye dem med Slender Chef olie eller pensle med lidt olie og efterfølgende bage
dem i ovnen ved 200 grader i ca. 12 minutter.
Næringsindhold:
Næringsindhold pr. donuts (kun dejen)
127 kcal
7,5g protein
17,1g kulhydrater
3,1g fedt