Proteinrige nutellakugler
Med vores helt nye proteinpulver med chokolade og hasselnødder har vi lavet de lækreste små og cremet nutellakugler. De smager fantastisk og tager ingen tid at lave. Opskriften er lavet til 12 stk.
Ingredienser
- 1 dl cremefine 19%
- 120g Easis mørk chokolade
- 25g Wispy Chocolate Hazelnuts proteinpulver
- 30g Bodylab proteinella
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde
- Kom cremefine i en gryde og giv det et opkog.
- Imens smelter I den mørke chokolade og proteinella i mikroovnen.
- Rør proteinpulver i den smeltet chokolademasse og tilføj derefter den varme cremefine og rør det hele godt sammen
- Kom film over massen og stil den på køl 3 timer eller til dagen efter
- Rist evt. nogle hasselnødderne, fjerne skallerne og hak dem fint
- Del den kolde chokolademasse i 12 lige store stykker, rul dem runde og tril dem i hakket ristet hasselnødder. Kugler kan i stedet trilles i kakaopulver, krymmel, kokos, havegryn eller lignende.
Næringsindhold pr. kugle
82 kcal
2,8g proteiner
3,2g kulhydrater
6,4g fedt