Proteinrige nachos med kylling

Nachos er altid en sikker vinder og fungerer perfekt som en hurtig gang aftensmad eller som en lækker snack i løbet af dagen. Vi har her brugt de lækre chips fra Novo med henholdsvis bbq og cheese og begge fungerer perfekt. Derudover har vi toppet de lune chips med revet cheddar, agurk, avocado, tomater og creme fraiche. Opskriften er til ca. 6 portioner. 

Ingredienser:

  • 4 poser Novo chips
  • 450g kylling
  • 3 spsk. tacomix pulver
  • 60g revet cheddar 
  • 6 cherrytomater
  • 50g agurk
  • 50g avocado
  • 50g creme fraiche 5%

Fortsætter under billedet...

Fremgangsmåde:

  1. Skær kyllingefileterne i små tern og steg dem på en meget varm pande nogle minutter. Tilføj tacomix, 3 spsk. vand og lad det stege 1 minuts tid. Stil kyllingen til siden.
  2. Kom Novo chips i et fad, top med den stegte kylling og revet cheddar. Kom chipsene i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
  3. Imens skær I tomater og agurk i små terne og moser avocadoen med lidt salt og citron.  
  4. Tag de varme chips ud og ovnen, top med grøntsagerne, creme fraiche og den moste avocado. Server med mere creme fraiche og salsa. 
    TIP: I kan bytte cheddar ud med revet mozzarella 13%

Næringsindhold pr. portion:

228 kcal
28,2g protein
9g kulhydrater
8,3g fedt
Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
fra