Proteinrige hindbærsnitter

Proteinrige hindbærsnitter

Hindbærsnitter er jo en ren klassiker, så derfor har vi selvfølgelig lavet vores version af den populære lille kage, som består af 2 sprøde bunde med en god portion hindbærmarmelade imellem, og ikke mindst med et lag glasur på toppen. Den lille kage smager helt forrygende og er ikke specielt svær at lave. For at give ekstra smag af hindbær, samt tilføje flere proteiner, har vi kommet en god portion proteinpulver med hindbærsmag i dejen.

Ingredienser

Bund:

  • 120 g havregryn
  • 40 g mandler eller mandelmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 35 g Wispy Raspberry swirl proteinpulver
  • 1 æg
  • 40 g kærgården let
  • 2 spsk EASIS Perfect Fit
  • Knivspids salt
  • Lidt vaniljepulver

Fyld:

  • 70 g hindbærmarmelade

Topping:

  • 70 g EASIS Florsød
  • 2-3 tsk vand

 

Fremgangsmåde

  1. Blend mandler og havregryn til fint mel. Kom det i en skål og tilføj derefter bagepulver, proteinpulver, æg, smeltet kærgården, Perfect fit, salt og lidt vanilje og rør det sammen.
  2. Del dejen i 2 og rul dem flade – de skal ca. være 3 mm. Bag dem ved 200 grader i ca. 8 minutter. Lad dem køle helt af.
  3. Smør marmelade på den ene bund og kom den anden ovenpå.
  4. Lav glasur af florsød og lidt vand, kom det på hele kage og top med lidt hakket frysetørret hindbær. Skær i passende stykker og nyd.
  5. Vi fik 6 solide stykker ud af denne portion, men hvert stykke kan sagtens halveres, så man I stedet får 12 stykker ud af denne portion.

 

Næringsindhold pr. styk (hvis man deler i 6)

  • 211 kcal
  • 9g protein
  • 23,1g kulhydrater
  • 9,8g fedt