Gulerodskage muffins
Velsmagende af gulerodskage som vi kender den, men bare i små søde muffins forme! Med en lækker cremet og blød frostning ovenpå. God til alle lejligheder.
Her er en nem og lige til opskrift til ca. 10 gulerodskage muffins.
Ingredienser til gulerodskage muffins
Gulerodskage muffins
- 2 store revet gulerødder
- 100g smeltet smør
- 2 store æg
- 2 dl. sødemiddel
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 2,5 spsk. citronsaft
- 3 dl. glutenfri mel
- 0,5 dl. vanilje proteinpulver
- 2 tsk. bagepulver
- 1 Barebells White Chocolate Almond
Frosting
- 50g smør
- 2 spsk. sødemiddel
- 100g smøreost neutral
- Valgfri mængde citronsaft
- Revet Barebells White Chocolate Almond
- Revet gulerød som pynt/topping
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde
- Sæt ovnen til 200 grader.
- Riv gulerødderne og put dem i en skål.
- Bland sødemiddel og æg sammen med gulerødderne.
- Bland resten af ingredienserne sammen med gulerodsblandingen.
- Fordel blandingen i muffinsforme, så der bliver til 10 stk.
- Bag i ovnen i ca. 15 minutter og lad dem herefter køle af.
- Pisk ingredienserne sammen til frostningen og lad hvilke i køleskabet indtil muffinsene er kølet af.
- Spred frostningen ud på muffinsene.
- Pynt med revet gulerod og proteinbar.
- Nyd dine gulerodskage muffins