Proteinrig risengrød

Proteinrig risengrød – 3 port.

”Det er risengrød…” Julen står for døren og er der noget som skriger jul mere end risengrød? Vi tror det næppe. I december skal man selvfølgelig spise risengrød indimellem, derfor får I her en lækker opskrift på en proteinrig risengrød, som vi har fyldt med vores lækre vanilje proteinpulver – det smager så godt.

 

Ingredienser

  • 1 L letmælk
  • 3 dl vand
  • 180g ris
  • 1 tsk salt
  • 50g Wispy vanilje proteinpulver

Toppes med kanelsukker og smør

 Fremgangsmåde

  1. Kom grødris og vand i en gryde og lad det simre ved høj varme til alt vandet er fordampet. Tilføj mælk og salt og skru ned for varmen.
  2. Lad grøden simre ved svag varme i ca. 40-45 minutter og husk at røre i gryden ret ofte, så grøden ikke brænder på.
  3. Når grøden har den rette konsistens, vendes proteinpulver i den varme grød, som serveres med kanelsukker og en smørklat. 

Næringsindhold pr. portion (uden kanel og smør)

  • 396 kcal
  • 24,9g protein
  • 61,7g kulhydrater
  • 4,9g fedt