Proteinrig risengrød
Proteinrig risengrød – 3 port.
”Det er risengrød…” Julen står for døren og er der noget som skriger jul mere end risengrød? Vi tror det næppe. I december skal man selvfølgelig spise risengrød indimellem, derfor får I her en lækker opskrift på en proteinrig risengrød, som vi har fyldt med vores lækre vanilje proteinpulver – det smager så godt.
Ingredienser
- 1 L letmælk
- 3 dl vand
- 180g ris
- 1 tsk salt
- 50g Wispy vanilje proteinpulver
Toppes med kanelsukker og smør
Fremgangsmåde
- Kom grødris og vand i en gryde og lad det simre ved høj varme til alt vandet er fordampet. Tilføj mælk og salt og skru ned for varmen.
- Lad grøden simre ved svag varme i ca. 40-45 minutter og husk at røre i gryden ret ofte, så grøden ikke brænder på.
- Når grøden har den rette konsistens, vendes proteinpulver i den varme grød, som serveres med kanelsukker og en smørklat.
Næringsindhold pr. portion (uden kanel og smør)
- 396 kcal
- 24,9g protein
- 61,7g kulhydrater
- 4,9g fedt