Da Wispy for kort tid siden lanceret deres helt nye karry ketchup, stod det klart for os, at vi selvfølgelig skulle lave en god klassiker fra den lokale grillbar - nemlig pølsemix. Hvem husker ikke de sprøde fritter og pølseskiver i en stor pærevælling med løg og karry ketchup – det er da en klassiker. Derfor har vi selvfølgelig lavet vores variant, som vi har lavet i ovnen. Derudover er hele herligheden toppet med netop den helt nye karry ketchup fra Wispy. Prøv den!
Start med at skære kartoflerne i pommes størrelser. Kom dem på en bageplade og hæld evt. en smule olie + salt på kartoflerne og rør det godt sammen.
Bag kartoflerne ved 210 grader i ca. 30 minutter. Sørg for at vende kartoflerne ret ofte, så de får farve på alle sider og bliver godt sprøde.
Skær pølserne i små skiver, komme dem på bagepladen med jeres fritter og lad dem bage med de sidste 7-8 minutter i ovnen.
Skær løg i små tern, find karry ketchuppen frem og gør klar til servering
Fordel de stegte pølser og de gyldne pommes på 2 tallerkener, top med karry ketchup og løg og server. Er I vilde med karry, kan I altid tilføje lidt ekstra karrypulver til retten.