Pizza på rispapir med æg, skinke og sriracha

Pizza på rispapir med æg, skinke og sriracha
Er du på udkig efter en hurtig og anderledes pizza? Denne pizza på rispapir er den perfekte kombination af sprødhed og fyldig smag. Det lette og knasende rispapir fungerer som en sjov og velsmagende bund, der bliver toppet med cremede æg, lækker skinke, smeltet ost og en frisk bid af forårsløg. For at give retten et ekstra pift afsluttes den med en smule mayo og et strejf af sriracha for en let krydret og cremet finish. Perfekt til en hurtig middag eller som en spændende snack!
Ingredienser – (3 stk.)
- 3 rispapir
- 3 æg
- 75 g skinke (skåret i små tern eller strimler)
- 60 g revet ost (for eksempel mozzarella eller cheddar)
- 2 forårsløg (skåret i tynde skiver)
- 3 spsk mayonnaise
- 1-2 teskefuld sriracha (juster efter ønsket styrke)
Fremgangsmåde
- Find en pande frem og stil den på middel varme. Læg rispapiret på stegepanden og tilføj lidt sriracha og 1 æg – pisk ægget med en gaffel, på rispapiret, og skub det ud på hele rispapiret.
- Når ægget har sat sig, tilføjer I skinke, ost lidt forårsløg. Lad pizzaen stege et par minutter og kom evt. et låg ovenpå.
- Når pizzaen er ved at være færdig, topper du den med Wispy mayo og Wispy sriracha samt lidt ekstra friske forårsløg.
- Skær pizzaen i skiver og server straks – nyder den sprøde bund og de lækre, smeltede toppings!
Denne rispapir-pizza er en sjov og anderledes måde at nyde pizza på, samtidig med at du får en lækker, let og smagfuld middag på rekordtid.
Næringsindhold pr. pizza
- 197 kcal
- 17,1g protein
- 9,1g kulhydrater
- 10,4g fedt