Pastaret med laks og asparges
Ingredienser
- 200g frisk tagliatelle
- 2 stykker laks (omkring 250g i alt)
- 250g friske grønne asparges
- 1 lille løg
- 2 fede hvidløg
- 100g philadelphia light
- 200 ml. madfløde 4%
- 4 spsk. Wispy Honey Mustard sauce
- Evt. frisk eller tørret dild
Fremgangsmåde
-
Start med at marinere laksen i 2 spsk. Wispy Honey Mustard sauce . Kom laksen på køl en halv times tid, hvis det er muligt, og gerne længere tid. -
Kog tagliatelle i saltet vand efter anvisning. -
Find en pande frem og steg lakse stykkerne i 2 minutter på hver side. Stil dem til siden og lad laksen trække. -
Skær asparges i mindre stykker og steg dem nogle minutter på den varm e pande. Stil dem til siden. -
Hak løg og hvidløg og steg det på panden nogle minutter. Tilføj madfløde, philadelphi a , Wispy Honey Mustard sauce , salt og peber, lad de t simre 5 minutter. Tilføj de stegte asparges og smag saucen til med lidt citronsaft og dild. -
Vend de kogte tagliatelle i saucen , tilføj lidt pastavand og server sammen med den stegte laks
Næringsindhold
588 kcal
43g protein
67,7g kulhydrater
16,6g fedt