Panna Cotta med hindbær og hvid chokolade

Sommeren er ved at titte frem og det er tid til sommerdesserter. I den forbindelse har vi lavet en skøn og cremet Panna Cotta med hindbær - som vi har toppet med den nyeste Barebells protein bar Raspberry Cream med hvid chokolade og hindbær. Panna Cotta smager fantastisk, tager ingen tid at lave og består samtidig af ganske få ingredienser. Opskriften giver ca. 6 portioner. 

Ingredienser 

Panna Cotta 

  • 5 dl. cremefine 19% 
  • 1 dl skummetmælk 
  • 3 husblas
  • 1 vaniljestang 
  • 50g multisød 

Hindbærmousse 

  • 250g frosne hindbær
  • 2 husblas
  • 35-40g multisød 
  • 1 tsk. citronsaft 

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave Panna Cottaen ved at komme husblas i koldt vand i 15 minutter.
  2. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og bland det med multisød. Kom vaniljesukkeret i en gryde og tilføj mælk og cremefine. 
  3. Giv masse et opkog og stil til siden. Kom husblas i og lad massen køle af i 10 minutter.
  4. Hæld på små glas og stil på køl i 3-4 timer. 
  5. Nu til hindbærmoussen! Kom husblas i vand i 15 minutter. Kog hindbær, citronsaft med multisød og si derefter kornene fra. Kom de udblødte husblas i hindbærmassen og lad den stå i 5 minutter. 
  6. Kom hindbærmassen over Panna Cottaen og stil den på køl 1-2 timer, til den har sat sig. 
  7. Top med Barebells Raspberry Cream proteinbaren samt lidt hvid chokolade og friske hindbær. 

Næringsindhold pr. portion 

188 kcal 
3,4g proteiner
8,1g kulhydrater 
16,4g fedt 
Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
fra