Muffins toppet med proteinbarer fra Functional Nutrition
Ingredienser - 15 muffins
-
225 g h avregryn 2 æg -
1 1 0g dadler - 25 g Wispy vanilje proteinpulver
-
20g k ærgården let (eller smør el. k okosolie ) -
1 tsk. bagepulver -
2 dl skummet m ælk - 35g Easis Multisød eller 12 dråber flydende sødemiddel
- 1 Functional Nutrition bar (sammenlagt)
Frosting:
-
15 0g light philadelphia smøreost -
20 g kærgården let - 40g florsød eller lidt flydende sødemiddel
1 tsk revet appelsinskal -
3 0g smeltet mørk chokolade 30g most banan eller 1 tsk. vanilje
Fremgangsmåde
-
Lav jeres muffins ved at komme havregryn, dadler, æg, mælk, proteinpulver, kærgården, mælk, bagepulver og multisød i en foodprocessor og blend til en lind masse. -
Fordel dejen i 15 m uffins forme. Skær 1/3 af de 3 bar i små stykker og kom 2 - 3 små stykker bar i hver muffins . Der skal være 5 af hver slags. -
Kom kagerne i en 200 grader forvarm ovn i 1 2 minutter og lad dem køle helt af. Lav frosting ved at piske smøreost, kærgården og florsød til en lind masse. Fordel frostingen i 3 skål og lav 3 forskellige slags frosting. -
Kom revet appelsinskal i den ene skål, smeltet chokolade i den anden og enten lidt most banan eller vaniljepulver i den tredje. - Smør frosting på de 3 varianter og top med barerne og henholdsvis hakket hasselnødder, appelsinskiver og tørret bananskiver.