Muffins med hvid chokolade og appelsin
Lækre fluffy, bløde og velsmagende muffins med hvid chokolade! Her får du en opskrift på nogle super nemme muffins med smage af: appelsin, mandler, hvid chokolade og ikke mindst den velkendte gulerodskage smag. Mums!
Opskriften er lige til at gå til, så tøv ikke! Du får de luftige muffins med hvid chokolade, som ikke holder længe - da de simpelthen er for uimodståelige!
Ingredienser til muffins med hvid chokolade, appelsin og mandler
- 4 dl. mandelmel
- 1 dl. havremel
- 1,5 tsk. kanel
- 1,5 tsk. kardemomme
- 3 tsk. bagepulver
- 0,5 tsk. revet ingefær
- 3 dl. revet gulerod
- 3 æg
- 2 spsk. appelsinjuice
- 1 dl. kokosolie
- 2 dl. Barebells Vanilla Milshake
- 1 ml. salt
- 200 g. hytteost
- 0,5 tsk. vaniljepulver - eller vanilje proteinpulver
- 2 Barebells White Chocolate Almond proteinbar
- Hakkede mandler for topping
Fremgangsmåde
- Sæt ovnen på 175 grader
- Bland mandelmel, havremel, pofiber, fiberhusk, kanel, kardemomme, revet ingefær, bagepulver og salt.
- Riv gulerødderne i en separat skål og tilsæt æg, milkshake, kokosolie og appelsinjuice.
- Tilsæt blandingen til de andre tørre ingredienser og rør grundigt.
- Hak proteinbarerne og læg et stykke i bunden af hver bagebæger og dæk derefter med dej.
- Sæt i ovnen i 30-40 minutter.
- Riv appelsinen på den fine side af rivejernet. Bland hytteosten med vaniljepulver og appelsinsaft og sæt den i fryseren.
- Når muffinsene er færdige, lad dem køle af, og tilsæt frostingblandingen. Tilsæt nogle hakkede mandler og lidt appelsinskal – god fornøjelse!
- Nyd dine muffins med hvid chokolade og appelsin - velbekomme!