Kransekage med orangeknas
Kransekage med orangeknas 16 stk.
Kranse
40g mørk chokolade
3 spsk florsød eller flormelis Æggehvider
Fremgangsmåde
-
Start med at lave chokolademassen. Lun proteinbarerne i 30 sekunder i mikroovnen og blend dem sammen med smørepålæg. Kom massen på køl i ca. 30 minutter eller til den har sat sig. Eventuelt kom den på frost i 10 - 15 minutter. -
Lav kransekagemassen ved at røre æggehvider og florsød massen. Tilføj derefter marcipanen og rør det godt sammen. -
Del kransekagemassen i 4 dele , rul dem til tykke , aflange pølser og t ryk dem flade. -
Del den afkølet chokolademasse i 4, rul også dem til små pølser og placér dem i midten af kransekagemassen. -
Fold kransekagemassen rundt om chokolademassen og form dem t i l kransekageforme . Bag kagerne ved 180 grader i ca. 10 minutter og lad dem køle helt af. -
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen og dyp bundene deri. Placér kagerne på et stykke bagepapir og kom dem på køl i 10 minutter. -
Rør florsød sammen med en lille smule æggehvider, kom glasuren i en sprøjtepose og sprøjt det på kransekagerne. -
Del hver af de 4 stænger i 4 stykker og servér.
Næringsindhold pr. stk. (16 stk. i alt)
167 kcal 6,1g protein 9,4g kulhydrater 10,9g fed