Kokoscookies med topping
Kokoscookies med topping
I forbindelse med vores helt nye kokosproteinbar, får i her en kokos opskrift med en sprød kokoscookie med proteinbaren og kakako, et kokoslag lavet på kokosmel og kokosmælk, og ikke mindst et godt lag chokolade på toppen - fantastisk kombination. Vi fik 9 store cookies med en masse fyld ud af opskriften, men kan sagtens lave dem mindre og få 14 små cookies med fyld.
Ingredienser
Cookie:
- 2 Wispy kokos proteinbar
- 40g kokosmel
- 30g fedt reduceret kokosmel
- 60g havregryn
- 30g kakaopulver
- 1 tsk. bagepulver
- 1lg
- 20g kokosolie
- 50g multisød
- 15 dråber flydende sødemiddel
Kokosfyld:
- 130g af den fede del af kokosmælk
- 80g kokosmel
- 15 dråber flydende sødemiddel
Topping:
- 60g smeltet chokolade
- 2 spsk mælk (eller cremfine)
Fremgangsmåde:
- Lav cookies ved at komme havregryn, kokosmel, fedtreduceret kokosmælk, kakaopulver, bagepulver, multisød, æg, smeltet kokosolie og flydende sødemiddel i en skål og rør det hele godt sammen.
- Skær proteinbarerne i små stykker og vend i dejen.
- Del dejen i 9 lige store dele, tril dem runde og tryk dem flade. Placer dem på et stykke bagepapir og bag kagerne ved 200 grader i 10 minutter. Lad dem efterfølgende køle helt af.
- Lav kokosfyldet ved at komme den fede del af kokosmælken i en kasserolle og smelt det. Vend kokosmel og flydende sødemiddel i den smeltet kokosmasse og stil på køl.
- Når både kokosmasse og cookies er kølet af, kommes en stor spsk. kokosmasse ovenpå hver cookie.
- Smelt chokolade og mælk i mikroovnen, rør det godt sammen og kom en lille smule ovenpå hver cookie. Top med kokosflager og spis.
Næringsindhold pr. cookie med topping
- 294 kcal
- 15,2g kylhydrater
- 22,1g fedt
- 8,6g protein