Kokoscookies med topping

Kokoscookies med topping 
I forbindelse med vores helt nye kokosproteinbar, får i her en kokos opskrift med en sprød kokoscookie med proteinbaren og kakako, et kokoslag lavet på kokosmel og kokosmælk, og ikke mindst et godt lag chokolade på toppen - fantastisk kombination. Vi fik 9 store cookies med en masse fyld ud af opskriften, men kan sagtens lave dem mindre og få 14 små cookies med fyld. 

Ingredienser

Cookie:

  • 2 Wispy kokos proteinbar
  • 40g kokosmel
  • 30g fedt reduceret kokosmel
  • 60g havregryn
  • 30g kakaopulver
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1lg
  • 20g kokosolie
  • 50g multisød
  • 15 dråber flydende sødemiddel

Kokosfyld:

  • 130g af den fede del af kokosmælk
  • 80g kokosmel
  • 15 dråber flydende sødemiddel

Topping:

  • 60g smeltet chokolade
  • 2 spsk mælk (eller cremfine)

 

Fremgangsmåde:

  1. Lav cookies ved at komme havregryn, kokosmel, fedtreduceret kokosmælk, kakaopulver, bagepulver, multisød, æg, smeltet kokosolie og flydende sødemiddel i en skål og rør det hele godt sammen.
  2. Skær proteinbarerne i små stykker og vend i dejen.
  3. Del dejen i 9 lige store dele, tril dem runde og tryk dem flade. Placer dem på et stykke bagepapir og bag kagerne ved 200 grader i 10 minutter. Lad dem efterfølgende køle helt af.
  4. Lav kokosfyldet ved at komme den fede del af kokosmælken i en kasserolle og smelt det. Vend kokosmel og flydende sødemiddel i den smeltet kokosmasse og stil på køl.
  5. Når både kokosmasse og cookies er kølet af, kommes en stor spsk. kokosmasse ovenpå hver cookie.
  6. Smelt chokolade og mælk i mikroovnen, rør det godt sammen og kom en lille smule ovenpå hver cookie. Top med kokosflager og spis.

 

Næringsindhold pr. cookie med topping

  • 294 kcal
  • 15,2g kylhydrater
  • 22,1g fedt
  • 8,6g protein