Knuste kartofler med syltede rødløg og Wispy Chipotle Mayo
Wispy har netop lanceret deres helt nye dressing, nemlig denne lækre Chipotle Mayo. Vi har i den forbindelse selvfølgelig lavet en skøn opskrift til jer. Denne gang de lækreste, sprøde knuste kartofler, som vi har toppet med den lækre Chipotle Mayo fra Wispy samt let syltede rødløg - en fantastisk kombination. Opskriften er til ca. 4 portioner.
Ingredienser
- 24 små kartofler (ca. 500g)
- 1 spsk. olie
- 50g Wispy Chipotle Mayo
- Lidt frisk persille
- 1 rødløg
- 1 dl. eddike
- 0,5 dl. vand
- 2 spsk. multisød (eller 10-12 dråber flydende sødemiddel)
- 1 tsk. salt
Fremgangsmåde
- Start med at koge de små kartofler i saltet vand i ca. 20 minutter.
- Mens kartoflerne koger, kan I lave de let syltede rødløg. De kan sagtens laves dagen i forvejen, dog mister de lidt sprødhed.
- Kom vand, eddike, multisød og salt i en gryde og giv det et opkog.
- Skær løg i tynde skiver og kom dem i en skål. Hæld den varme lage over løgene og lad dem ligge til kartoflerne er færdige.
- De kogte kartofler kommes på en bageplade, og med bunden af et glas knuses de. Kom olie, en generøse portion salt og peber på de knuste kartofler og kom dem i en 220 grader forvarm ovn i ca. 25 minutter. De skal være godt sprøde.
- Kom kartoflerne på en tallerken og top med chipotle mayo, syltede rødløg, lidt frisk persille og nyd.
Næringsindhold pr. portion
131 kcal
2,7g proteiner
23,8g kulhydrater
2,3g fedt