Kinder Bueno cheesecake
Vi har tidligere erfaret, at vores cheesecakes er et hit – derfor kommer her opskriften på den lækreste cheesecake med Kinder bueno. Vi har netop fået en helt ny spread (Very Good protein spread) med smag af bueno og den er selvfølgelig brugt i denne cheesecake.
Ingredienser:
Bund:
- 60g hasselnødder
- 70g havregryn
- 70d dadler
- 15g chokolade proteinpulver
- 30g Very Good protein spread
Ostefyld:
- 250g philadelphia light
- 1 dl cremefine 19%
- 2 husblad
- 40 sukrin melis
- 40g Very Good protein spread
- 4 stk. Kinder bueno
Ganache:
- 40g Very Good protein spread
- 40g mælke chokolade
- 20g hasselnødder
- 0,5 dl cremefine
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Start med at lave bunden ved at blende hasselnødder (gerne ristet), dadler, havregryn, spread og proteinpulver til en grov masse.
- Kom bagepapir i bunden af en 16 cm springform, kageplast rundt i kanten, tryk massen ud i bunden af formen og stil den på køl.
- Lav fyldet ved at komme husblas i koldt vand i 15 minutter. Pisk cremefine let, hak kinder bueno og stil begge ting til siden.
- Pisk philadelphia, spread og melis sammen. Smelt husblas i en gryde med 1 spsk. mælk og lad det stå 5 minutter på køkkenbordet. Rør et par skefulde af ostemassen i gryden med husblas, bland indholdet fra gryden med den resterende ostemasse og rør godt rundt. Vend forsigtigt cremefine og de hakket bueno i ostemassen og hæld den over bunde. Stil på køl et par timer.
- Lav ganache ved at smelte chokolade og spread i mikroovnen. Lun cremefine og rør det i den smeltet chokolade. Hak de ristet hasselnødder, vend dem i massen og hæld den over kagen. Stil på køl 3 timer.
- Fjern kageplast og top eventuelt kagen med friske bær og bueno OG NYD!
Næringsindhold:
Næringsindhold pr. portion uden pynt
296 kcal
9,9g protein
20,9g kulhydrater
19,7g fedt