Cookie Swirl Snegle – 15 stykker

Cookie Swirl Snegle – 15 stykker

Vi elsker gærsnegle – i alle afskygninger! Vi har i forvejen 5 andre opskrifter på snegle liggende her i vores opskriftskatalog, og her er endnu en til samlingen. Denne gang er remoncen blandt andet lavet på vores proteinbar med hvid chokolade og cookie, og sneglene er ligeså toppet med en lækker creme cheese og stykker af proteinbaren. Det er virkelig nogle lækre snegle!

TIP: Server dem mens de er lune. Spiser I ikke dem alle med det samme, så kan de lige lunes i ovnen et par minutter eller i mikroovnen i 20-30 sekunder – så smager de som nybagte. Dog skal I ikke toppe dem med cream cheese, hvis de skal lunes igen.

 

Ingredienser

Dej

Remonce

Frosting

  • 170g philadelphia light 12%
  • 50g Sukrin Melis

Fremgangsmåde

  1. Lun mælken (omkring 35 grader) og udblød gæren deri. Tilsæt æg, multisød, salt, vanilje proteinpulver og hvedemel.
  1. Kør dejen 5-10 minutter på køkkenmaskinen. Lad dejen hæve 1 time.
  2. Lav remonce ved at blende kærgården, 2 proteinbarer, dadler, kakaopulver og Sukrin gold til en homogen masse. Skær den sidste proteinbar i små tern og stil til siden.
  3. Rul dejen ud til et rektangel på 30x45cm. Smør først remonce på dejen og fordel derefter de små stykker proteinbar.
  4. Rul dejen sammen til en roulade, skær i 15 stykker, kom dem i et fad og lad dem hæve i 30 minutter. Bag sneglene ved 200 grader i ca. 20 minutter.
  5. Lad sneglene køle list af, de må gerne være en smule lune, og lav imens toppingen.
  6. Pisk smøreost og melis sammen til en homogen masse og smør på sneglene. Top eventuelt med stykker af baren.

Næringsindhold

  • 258 kcal
  • 12g protein
  • 38,9g kulhydrater
  • 5,8g fedt