Is med Wispy Creamy Caramel
Is med Wispy Creamy Caramel
I anledning af vores nye proteinbar, som er helt blød og med den lækreste smag af karamel, har vi lavet en fantastisk sommeropskrift – IS MED KARAMELBAR. Ja, det lyder fantastisk og vi kan forsikre jer, at det smager også helt fantastisk. Isen er lavet på mascarpone og cremefine og selvfølgelig smagt til med baren – isen er lækker, blød og smager forrygende.
Ingredienser
- 200g mascarpone
- 5dl cremefine 19%
- 6 æggeblommer
- 100g multisød
- Lidt vaniljepulver eller vaniljesukker
- 2 Wispy Creamy Caramel proteinbar
Fremgangsmåde
- Pisk æggeblommer, vanilje og multisød sammen til en luftig æggesnaps.
- Kom mascarpone i æggemassen og pisk det sammen.
- Pisk cremefine luftig i en anden skål og vend det forsigtigt i ismassen.
- Skær Wispy Creamy Caramel proteinbar i mindre tern og vend 2/3 del i isen. Find en brødform på 12x25cm frem og hæld isen deri.
- Kom isen på køl i 2 timer, tag den ud og rør i den. Top med de resterende tern af proteinbaren og evt. lidt karamelsovs. Stil isen tilbage på køl i minimum 6 timer, men gerne til næste dag.
- Server isen i små kugler og top eventuelt med lidt karamelsauce. Der er is til 8 solide portioner i denne opskrift.
Næringsindhold pr. portion
308 kcal
7,7g protein
8,3g kulhydrater
28,9g fedt