Hytteostwrap
Hytteostwrap
Wraps med fyld holder altid. Her får I opskriften på vores hytteostwrap, som vi har fyldt med most avocado, laks samt lidt friske grøntsager. Vi har prøvet denne wrap med både Wispy Teriyaki sauce og Wispy Honey Mustard sauce - og begge passer rigtig godt til. For at jeres wrap skal kunne lykkedes, skal I have tålmodighed, og ikke skrue for højt op for varmen, og I skal huske at holde øje med hytteosten i ovnen, så den ikke får for meget – vi taler af erfaring.
Ingredienser
150g hytteost
25g agurk
25g gulerod
40g laks
15g rucola
30g avocado
Toppes med Wispy Honey Mustard eller Teriyaki
Fremgangsmåde
- Smør hytteost på et stykke bagepapir i et tyndt lag. Bag ved 170 grader i ca. 30 minutter. Sørg for at holde øje.
- Skær gulerødder og agurk i tynde staver, mos avocado i en lille skål med lidt salt. Find rucola og laks frem.
- Lad hytteosten køle af i 2 minutter og del den i to. Smør avocadomos på den ene halvdel og top med rucola, agurk, gulerødder, laks og top med enten Wispy Honey Mustard eller Teriyaki sauce.
- Kom toppen ovenpå og nyd.
Næringsindhold pr. stk.
243 kcal
27,3g protein
8,9g kulhydrater
12,7g fedt