Fyldte amerikanske pandekager
Fyldte amerikanske pandekager
Hjemmelavet amerikanske pandekager med ’nutella’ fyld. Det smager fantastisk, både med og uden fyld, og hvis man samtidig topper pandekagerne med karamelsirup og vores helt nye Wispy Toffee Caramel proteinbar, så er det altså en helt fantastisk gang morgenmad eller dessert.
Ingredienser:
- 5dl kærnemælk
- 2 æg
- 300g mel (kan bytte 30-40g hvedemelet ud med Wispy vanilje proteinpulver)
- 3 spsk sukker (kan erstattes af multisød)
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 1 tsk vanilje
- Lidt salt
- 10 tsk. proteinella eller nutella (10g pr stk.)
Fremgangsmåde:
- Start med at komme 10 klatter proteinella på et stykker bagepapir og smør det ud til tynde ringe. Kom dem på frost i 30 minutter.
- Lav dejen ved at komme kærnemælk og æg i en skål. I en anden skål røres alle de øvrige ingredienser sammen. Til sidst piskes de tørre ingredienser sammen med de våde.
- Tilføj lidt smør, kokosolie eller almindelig olie på en pande. Kom en stor spiseske dej på panden, spred det ud til en cirkel og lad det stege 1 minut.
- Placer en frossen proteinellaplade ovenpå pandekagen, top med lidt mere dej og vend pandekagen efter 30 sekunder. Bag pandekagen færdig på den anden side og tag den af panden. Fortsæt til I ikke har mere dej. I skulle gerne ende op med 10 meget store pandekager.
- Top pandekagerne med karamel sirup, blåbær og små stykker Wispy Toffee Caramel proteinbar.
Næringsindhold pr. pandekage (uden proteinella)
- 170 kcal
- 5,5g protein
- 28,7g kulhydrater
- 3,3g fedt
Næringsindhold pr. pandekage (med proteinella)
- 219 kcal
- 7,6g protein
- 32,6g kulhydrater
- 6,8g fedt