Flødeboller med Wispy Toffee proteinbar
Flødeboller med Wispy Toffee proteinbar
Hvorfor ikke fejre vores helt nye proteinbarer med en portion hjemmelavet flødeboller, hvor proteinbaren fungere som bund i flødebollen. Bunden er toppet med en lækker flødebollemasse og fyldt med en god portion karamel - så det passer til proteinbaren. Det smager helt fantastisk og er samtidig helt uden tilsat sukker!
Ingredienser:
Bund:
- 130g æggehvider
- 2 spsk. perfect fit eller multisød (eller sukker)
- 270g Easis fibersirup
- 50 ml vand
Karamel:
-
8 0g cremefine 19% - 20g fibersirup
- 15g sukrin gold
- 140g Easis lyschokolade
Fremgangsmåde
-
Start med at lave bunden ved at hakke proteinbare n fint og bland de n sammen med marcipan. Rul massen ud til ca. 4 - 5 mm og udstik dem til små bunde på ca. 5cm. I skulle gerne få 14 bunde. Bag dem ved 180 grader i 6 - 7 minutter. Lad dem køle helt af. -
Lav karamellen ved at komme cremefine, sukrin gold og fibersirup i en gryde og lad det simre ca. 20 minutter – sørg for at røre ofte i karamellen. Lad karamellen køle af til næste dag . -
Lav skummet ved at komme æggehvider i en skål sammen med perfect fit og pisk i 3 - 4 minutter. -
Imens kommer I fibersirup i en gryde med vand og lade r det koge til massen er 117 grader (det skal koge i ca. 4 minutter) -
I en tynd stråle hældes den varme fibersirup i skålen med de pisket æggehvider, mens der pisket på høj hastighed. Lad massen piske yderligere 12 - 14 minutter. -
Kom massen i en s p røjtepose og sprøjt på de afkølet bunde. -
Kom karamellen i en anden sprøjtepose med en tynd tyl , stik tyllen ned i flødebolle n og tryk i 3 sekunder, så der kommer godt med karamel i midten af hver flødebolle. -
Smelt chokoladen i mikroovnen, kom det i et glas og dyp flødebollerne deri. Kom dem på køl i 30 minutter og spis
Næringsindhold pr. flødebolle
-
147 kcal -
4,5g proteiner -
6,8g kulhydrater -
8,3g fedt