Ferrero Rocher Overnight Oats
Ferrero Rocher Overnight Oats
Leder I efter en nem, sød og lækker lille snack, så anbefaler vi denne. Den består af riskiks, som knuses og vendes sammen med chokolade proteinbudding, chokolade proteinpulver og kakaopulver. Det hele røres sammen, toppes med smeltet chokolade og hasselnødder. I kan bruge hasselnødder direkte fra posen, men rister I dem 15 minutter ved 160 grader, så smager de af meget mere.
Ingredienser
200g chokolade proteinbudding
2 riskiks
1 tsk kakaopulver
15g Wispy chokolade proteinpulver
20g mørk chokolade
8g hasselnødder (gerne ristet)
Fremgangsmåde
- Smuldre riskiks og kom dem i en skål sammen med chokolade proteinbudding, protein chokoladepulver, kakaopulver og lidt flydende sødemiddel. Rør det godt sammen og kom på køl.
- Kom chokoladen i en lille skål og smelt i mikroovnene. Hak imens hasselnødderne og vend dem efterfølgende i den smeltet chokolade.
- Hæld chokoladen over riskiksblandingen og kom skålen på køl i ca. 10 minutter til chokoladen er stivnet.
NOTE: Det bliver en ret stor portion, så den kan sagtens deles og kommes i 2 mindre skåle, så I får 2 portioner ud af opskriften.
Næringsindhold for hele portionen
469 kcal
35,7g protein
46,3g kulhydrater
16,4g fedt