Dumplings
Ingredienser:
- 400g hakket kylling
- 3 forårsløg
- 2 gulerrødder
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk. sojasauce
- 2 tsk. Wispy hot sriacha
- 1 tsk. sesamolie
- 1 spsk. majsstivelse
- 30 stk gyozapapir
Fremgangsmåde:
- Tag gyozapapir op af fryseren 1 time før i går i gang.
- Skær forårsløg meget fint. Riv hvidløg og gulderrødder.
- Bland grønsagerne sammen med det hakket kyllingekød, sojasauce, seasamolie, majsstivelse og sriracha. Rør det hele rigtig godt sammen.
- Find et glas vand og gyozapapir frem.
- Kom 1 teskefuld fyld i midten af et stykke gyozapapir og kom lidt vand rundt i kanten af papiret.
- Fold dene ene side over den anden, til en halvmåne og tryk siderne godt sammen. Fold dem eventuelt pænt rundt i kanten.
- Når i har brugt alt fyldet, finder i en pande frem og tilføjer lidt olie.
- Kom jeres dumplings på panden, lad dem stege ved lidt over middelvarme, til de har fået farve.
- Tilføj lidt vand på panden, jeres dumplings skal dækkes med ca 1/2 dl vand, kom låg på, skru ned for varmen og lad dem dampe i 3-4 minutter.
- Top lidt frisk chili og forårsløg samt sesamfrø. Dyp i Wispy teriyaki eller sweet chili sauce.
Næringsindhold pr. dumpling
43 Kcal
3,6 protein
5,5g kulhydrater
0,9g fedt