Donuts med surt slik
Vores donuts plejer at være en stor succes, så denne gang har vi toppet dem med det lækreste Pandy CANDY, som er slik uden tilsat sukker.
Ingredienser:
- 25g gær
- 1,5 dl minimælk
- 40g multisød eller sukrin
- 2 æg
- 20g kærgården let (kan erstattes af smør eller kokosolie)
- 40g vanilje proteinpulver
- Ca. 250g hvedemel
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde
- Lun mælk og smør og kom det i en skål. Smuldre gær deri, tilføj multisød og æg og rør sammen.
- Tilføj proteinpulver og hvedemel lidt ad gangen. Kør dejen på køkkenmaskinen i 5 minutter og lad dejen hæve 1,5 time.
- Rul dejen ud på et meldrysset bord til ca. 1 cm tykkelse. Udstik 12 donuts med et glas (ca. 8cm) og udstik et lille hul i midten af hver donuts.
- Kom de udstukket donuts på en bageplade og lad dem efterhæve i 30 min.
- Varm olien op til ca. 170 grader. Kom donuts i gryden og lad dem koge 1 minuts tid på hver side. Kom de færdigbagte donuts på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af.
- Top med glasur lavet på florsød samt det sure slik.
Næringsindhold:
Næringsindhold pr. donuts uden topping
127 kcal
7,5g protein
17,1g kulhydrater
3,1g fedt