Crispy chicken wraps
Ingredienser - 3 stk.
- 1 pose Pandy Flaming Hot Chips (kun 35g til at panere kyllingen)
1 æg -
300g kyllingefilet er -
3 stk. tortillas -
1 stk. hjertesalat 9 skiver agurk -
2 stk. tomater 60g avocado -
Halvt rødløg - Wispy Spicy Garlic
Fremgangsmetode
-
Kom 1 æg i en dyb tallerken og pisk det godt sammen. -
Blend chipsene og kom i en anden dyb tallerken - Skær kyllingefileterne i mindre stykker og paner dem først i æg og derefter i chipsene.
-
Steg fileterne på en varm pande i lidt olie (eller kom dem i ovnen) til de får godt m ed farve. D e skal have et par minutter på hver side. -
Skær rødløg i tynde ringe, agurk, tomater og avocado skæres i skiver. Hjertesalaten skylles og så er det tid t il at samle jeres wraps. -
Smør lidt garlic mayo på jeres tortillas. Tilføj salat, agurk, tomat , rødløg, avocado og den stegte kylling. Fo ld jeres wraps og lun dem på en varm pande. Server eventuelt et par flaming hot chips til.
Næringsindhold pr. wrap
310 kcal.29,7g protein
26g kulhydrater
9,5g fedt