Crispy chicken wraps

PANDY er netop kommet ud med 2 nye chips varianterog vi har lavet en super lækker ret til jer med en af varianterne. Vi har valgt at blende de stærke chips (flamingo hot), panerog stegkyllingestykker deri, for derefter at komme dei et par tortillas med dressing og grøntsager– det passer perfekt til både aftensmad og en god gang frokost. 

Ingredienser - 3 stk.

Fremgangsmetode

  1. Kom 1 æg i en dyb tallerken og pisk det godt sammen.
  2. Blend chipsene og kom i en anden dyb tallerken
  3. Skær kyllingefileterne i mindre stykker og paner dem først i æg og derefter i chipsene.
  4. Steg fileterne på en varm pande i lidt olie (eller kom dem i ovnen) til de får godt med farve. De skal have et par minutter på hver side.
  5. Skær rødløg i tynde ringe, agurk, tomater og avocado skæres i skiver. Hjertesalaten skylles og så er det tid til at samle jeres wraps. 
  6. Smør lidt garlic mayo på jeres tortillas. Tilføj salat, agurk, tomat, rødløg, avocado og den stegte kylling. Fold jeres wraps og lun dem på en varm pande. Server eventuelt et par flaming hot chips til.

Næringsindhold pr. wrap

310 kcal.
29,7g protein
26g kulhydrater
9,5g fedt