Crispy Brownie uden tilsat sukker
Er du også en BROWNIE-LOVER? Så får du her den skønneste opskrift på den lækreste brownie uden tilsat sukker med Barebells Double bite Chocolate Crisp. Brownien uden tilsat sukker har vi toppet med en lækker og fyldig chokolademasse med både karamel, poppede ris og chokolade.
Ingredienser til brownies uden tilsat sukker
Bund:
- 80g havregryn
- 30g chokolade proteinpulver
- 3 spsk kakaopulver
- 1 dl minimælk
- 30g Easis Multisød
- 45g Easis Fibersirup
- 3 stk. æg
- 1 Barebells Double bite Chocolate Crisp
- 0,5 tsk. bagepulver
Fyld:
- 30g poppede ris
- 1 Barebells Double bite Chocolate Crisp
- 1,5 pk. Easis mælkechokolade
- 40g Easis karamel topping
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Lav brownien uden tilsat sukker ved at blende havregryn til fint mel og bland bagepulver, kakaopulver, multisød og proteinpulver sammen i en skål.
- I en anden skål blander du æg, mælk og fibersirup sammen. Rør de tørre ingredienser sammen til de er våde. Hak Barebells Double bites og vend i dejen.
- Kom dejen i en (20x20cm) form og bag brownien ved 200 grader i ca. 12 minutter. Den må endelig ikke få for meget. Tjek med en kniv i midten af brownien, der skal gerne hænge lidt kagedej ved.
- Mens brownien køler af i køleskabet, kan du lave fyldet. Skær Barebells Double bites i mindre stykker og kom den i en gryde med karamel sirup og chokolade, og smelt det sammen. Tag gryden af varmen og vend de poppede ris i chokoladeblandingen. Kom massen ovenpå brownien og stil på køl til fyldet er stivnet. Smør evt. et lille lag smeltet chokolade på toppen.
- Del kagen i 12 stykker og nyd!
Næringsindhold pr. stykke brownie uden tilsat sukker
- 162 kcal
- 8,2g protein
- 12,9g kulhydrater
- 8g fedt