Med Nutraminos nye proteinbar med Crispy Chocolate & Sea Salt har vi fremtryllet denne lækre og cremet chokoladetærte. Den består af en sprød bund, som er lavet på proteinbaren, og fyldt med den skønneste, cremet chokolademasse, som vi selvfølgelig har toppet med en generøs portion flagesalt.
Lav bunden ved at blende proteinbars, havregryn, sirup, kakaopulver og kokosolie godt sammen.
Kom dejen i en aflang tærteform på 10 x 25 cm og bag bunden ved 170 grader i ca. 18 minutter. Lad den køle helt af.
Hak chokoladen fint, og kom det i en skål med lidt salt. Kom cremefine i en gryde og varm det til lige omkring kogepunktet. Tag gryden af varmen, og hæld den varme cremefine over den hakket chokolade.
Lad chokolade massen stå i 2 minutter, og pisk derefter godt i blandingen til chokoladen er helt smeltet.
Lad fyldet stå i 5 minutter og hæld den derefter over den afkølet bund.
Stil tærten på køl i 2-3 timer til chokolade massen har sat sig.
Strøg lidt flagesalt over tærten, inden I serverer den. NYD!