Cookie dough kage
Ingredienser - 16 store stykker
Cookie dough kage:
-
300 g L urpak let eller almindelig Lurpak -
150 g rør sukker -
225 g brun farin -
3 æg -
40 0 g hvedemel 1 tsk bagepulver Knivspids salt - 2 Barebells Peanut Caramel Proteinbars
Dadelkaramel:
- 200g friske dadler
Fremgangsmåde
Start med at tage smør og æ g ud af køleskabet 30 - 45 minutter , inden I skal bage kagen. -
Imens kan I lave dadelkaramellen ved at komme dadlerne i varmt vand i 5 minu tter. Hæld vandet fra og blend dadlerne til en ensartet masse og stil til siden. -
Nu til kagen. Pisk smør , brun farin og rør sukker til en sammenhængende masse. - Tilføj æg og pisk godt sammen.
- Tilføj hvedemel, salt og bagepulver og rør det sammen.
-
Skær prote inbarerne i små tern og vend dem i dejen. -
Kom bagepapir i en form på 24x24cm og kom halvdelen af dejen i formen. Smør dadelkaramellen ovenpå og top med den sidste del dej. Strøg eventuelt med lidt groft hakket mælkechokolade på toppen og bag kagen ved 1 8 0 grad er i 40 - 45 minutter.
Næringsindhold
359 kcal5,6g protein
51g kulhydrater
14,4g fedt