Cookie dough kage

Så er det tid til endnu en lækker opskrift med defantastiske proteinbar fra Barebells med peanut og karamel – en formidabel kombination. Vi har her brugbaren i en lækker cookie dough kage, som vi har fyldt med barenog mellem 2 lag dej, har vi tilføjet en cremet dadelkaramel. 

Ingredienser - 16 store stykker 

Cookie dough kage: 

Dadelkaramel:  

  • 200g friske dadler 

Fremgangsmåde

  1. Start med at tage smør og æg ud af køleskabet 30-45 minutterinden I skal bage kagen. 
  2. Imens kan I lave dadelkaramellen ved at komme dadlerne i varmt vand i 5 minutter. Hæld vandet fra og blend dadlerne til en ensartet masse og stil til siden.
  3. Nu til kagen. Pisk smør, brun farin og rørsukker til en sammenhængende masse.
  4. Tilføj æg og pisk godt sammen.
  5. Tilføj hvedemel, salt og bagepulver og rør det sammen.
  6. Skær proteinbarerne i små tern og vend dem i dejen.
  7. Kom bagepapir i en form på 24x24cm og kom halvdelen af dejen i formen. Smør dadelkaramellen ovenpå og top med den sidste del dej. Strøg eventuelt med lidt groft hakket mælkechokolade på toppen og bag kagen ved 180 grader i 40-45minutter.

Næringsindhold 

359 kcal 
5,6g protein 
51g kulhydrater 
14,4g fedt
MÆNGDERABAT
Tilbudspris 229,00 DKK Vejl. udsalgspris 300,00 DKK