Chokolade cheesecake

Chokolade cheesecake med chokoladeganache og hasselnøddeknas

Er du klar til at forkæle dig selv med en cheesecake, der både er luksuriøs og næringsrig? Denne proteinrige chokolade cheesecake med chokoladeganache, proteinbar og hasselnøddeknas er den perfekte kombination af cremede lag, intens chokolade og et lækkert crunch. Ikke nok med, at den smager fantastisk – den er også fyldt med protein, så du kan nyde den som en sundere dessert eller snack efter træning. Den silkebløde cheesecake, den rige ganache og det sprøde fyld giver en uimodståelig smagsoplevelse, der gør det nemt at få en god portion protein på en lækker måde.

 

Ingredienser (12 stk.)

Bund:

  • 125g havregryn
  • 35g hasselnødder
  • 125g dadler
  • 30g Wispy chokolade proteinpulver
  • 1 spsk kakaopulver
  • 1 Hazelnnut Crunch proteinbarer
  • 35g EASIS Fibersirup
  • Et nips salt

 

Ostefyld:

  • 350g philadelphia light 12%
  • 2,5 dl cremefine 19%
  • 4 husblas
  • 100g EASIS Mørk chokolade
  • 1 spsk kakaopulver
  • 4 spsk. EASIS Melis
  • 2 stk. Wispy Hazelnut Crunch proteinbar

 

Chokolade ganache:

  • 70g chokolade
  • 0,5 dl cremefine

 

Fremgangsmåde

Bund:

  1. I en foodprocessor kommer I havregryn, hasselnødder, dadler, proteinpulver, kakaopulver, et nips salt og den ene proteinbar i. Blend, indtil massen bliver sammenhængende, og ingredienserne er godt fordelt.
  2. Hæld EASIS Fibersirupen i og blend igen, så massen bliver lettere klistret og formbar.
  3. Beklæd en springform på 24 cm med bagepapir, og pres massen jævnt ud i formen. Brug bagsiden af en ske til at trykke det ordentligt sammen.
  4. Sæt bunden på køl, mens du laver ostefyldet, så den får tid til at stivne.

 

Ostefyld:

  1. Læg husblassen i en skål med koldt vand i ca. 15 minutter for at blødgøre den.
  2. Smelt EASIS mørk chokolade forsigtigt i en skål over vandbad eller i mikroovn og lad chokoladen køle af til fingertemperatur.
  3. I en stor skål pisker I Philadelphia light, kakaopulver og EASIS Melis sammen.
  4. Find en anden skål frem og pisk Cremefine til let skum.
  5. Kom den afkølet smeltet chokolade i skålen med ostemassen og pisk det godt sammen.
  6. Smelt husblassen forsigtigt i en gryde, og hæld et par skefulde af ostefyldet i, mens I rører grundigt. Kom indholdet fra gryden sammen med resten af ostemassen og rør grundigt rundt.
  7. Tilføj den pisket cremefine af 2 omgange. Hak de 2 Wispy proteinbarer groft og rør dem i fyldet.
  8. Hæld ostefyldet over bunden, fordel det jævnt og sæt kagen på køl i minimum 3 timer.

Chokoladeganache:

  1. Smelt chokoladen i en skål over vandbad eller i mikroovnen.
  2. Giv Cremefine og sirup et hurtigt opkog, bland det sammen med den smeltet chokolade og rør det godt rundt indtil ganachen er glat og ensartet.
  3. Når kagen er sat, hældes ganachen over fyldet og fordeles jævnt. Stil kagen tilbage på køl et par timer til ganachen har sat sig. Top evt. med nødder og ekstra proteinbarer og nyd! 

Næringsindhold

  • 319 kcal
  • 12,6g protein
  • 23g kulhydrater
  • 18,8g fedt

 

MÆNGDERABAT
Tilbudspris 189,00 DKK Vejl. udsalgspris 250,00 DKK