Proteinrige chokolade muffins med blåbær
Ingredienser til chokolade protein muffins
- 75 g Smør
- 3 Æg
- 2 dl Mandelmel
- ½ dl Kokosmel
- 4 Knivspidser vaniljepulver
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Kardemomme
- 3 spsk. Honning
- ½dl Barebells Vanilla Milkshake
- 1 ½ dl Frosne blåbær
- 50 g Smør
- 100 g Sukkerfri chokolade
- 4 stk. Barebells White Chocolate Almond Protein Bar
- 2 dl Barebells Vanilla Milkshake
Fremgangsmåde for chokolade protein muffins
Frosting
-
Hak chokoladen fint, samt Barebells Hazelnut & Nougat Protein Bar i mindre stykker – gem gerne noget af chokoladen til dekoration.
-
Smelt smørret på middelvarme i en kasserolle. Hæld derefter Barebells Vanilla Milkshake i og pisk. Tip: Hvis smørret koger, er det for varmt.
-
Hæld den hakkede chokolade og proteinbar i, og pisk mens det smelter. Fortsæt med at piske indtil alt er smeltet og blandet ordenligt sammen. Tip: Da proteinbaren indeholder mandelstykker, kommer blandingen ikke til at blive helt glat.
-
Ta’ kasserollen af pladen, hæld frostingen i en skål og lad den stå afkølet i et par timer. Såfremt du har tid, så lad den gerne stå natten over.
Muffins
-
Sæt ovnen til 175 grader.
-
Ta’ blåbærrene ud af fryseren, og lad dem stå fremme mens du blander de øvrige ingredienser.
-
Smelt smørret.
-
Bland alle de tøre ingredienser i en skål.
-
Bland æg, honning, milkshake og det smeltede smør i en anden skål. Rør rundt til det er blandet godt sammen.
-
Hæld blåbærrene i og rør dem forsigtigt i massen, så de ikke bliver most.
-
Hæld massen i muffins forme – fyld dem ca. ¾.
-
Placér dem mit i ovnen i ca. 16 minutter.
-
Lad dem køle af.
-
Påfør frostningen og pynt af med; blåbær, revet chokolade fra Hazelnut & Nougat Protein Bar
- Nyd dine udsøgte chokolade protein muffins!