Cheesecake – 16 stykker

Cheesecake – 16 stykker

Vi elsker cheesecake! Og denne cheesecake er yderst nem at bikse sammen og denne gang har vi undladt at bruge husblas, som vi ved mange er lidt ’bange’ for at bruge. Denne cheesecake består af en sprød bund, massen er smagt til med både kakaopulver, chokolade og chokoladeproteinpulver og ikke mindst har vi vendt en god portion af den lækre cookie swirl proteinbar fra Wispy.

 

Ingredienser

Bund

Fyld

  • 400g philadelphia light 12%
  • 2 dl creme fine 19% (kan erstattes af piskefløde)
  • 80g EASIS Mørk chokolade
  • 60g EASIS Florsød
  • 30g kakaopulver
  • 30g Wispy chokolade proteinpulver
  • 2 Wispy cookie swirl proteinbar

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave bunden ved at komme havregryn, dadler, proteinpulver, proteinbar, kokosolie, kakaopulver og fibersirup i en lille blender eller minihakker og blend.
  2. Kom bagepapir i en 25x25cm form og fordel dejen. Brug en flad genstand og tryk dejen godt ned i formen. Stil formen på køl, mens I laver fyldet.
  3. Smelt chokoladen og lad den køle helt ned, men den skal selvfølgelig ikke sætte sig igen.
  4. Pisk flødeskum til en fast masse og skær proteinbarerne i mindre tern.
  5. Kom philadelphia, florsød, kakaopulver og proteinpulver i en skål og pisk det sammen.
  6. Kom den smeltet chokolade i osteblandingen og pisk gerne imens, da chokoladen hurtigt sætter sig, når den rammer den kolde ost. Når noget af chokoladen at sætte sig, så gør det absolut intet, det giver bare lidt knas til massen.
  7. Vend flødeskum og tern af proteinbar i massen og fordel den ovenpå bunden. Top evt. jeres cheesecake med lidt mere proteinbar, men det behøves ikke.
  8. Stil kagen på køl til næste dag og server!

 

Næringsindhold

  • 196 kcal
  • 9,3g protein
  • 16g kulhydrater
  • 9,9g fedt