Burger med pulled chicken og coleslaw
Ingredienser
Pulled chicken
- 2 kyllingefileter
- 6 spsk. Wispy Zero Sauce Smokey BBQ
- Salt
Coleslaw
- 200g snittet gulerod og kål (køb evt. færdiglavet)
- 4 spsk. fromage fraiche
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 spsk. multisød
- 1 tsk. hvidvinseddike eller citronsaft
- salt og peber
Øvrigt
- 4 brioche burgerboller
Fremgangsmåde
- Kom vand og salt i en gryde og stil på komfuret, når vandet koger, kommer i kyllingefileterne deri og lader dem koge i 20 minutter.
- Lav imens jeres coleslaw ved at røre fromage fraiche, multisød, eddike, dijonsennep, salt og peber godt sammen. Lige inden serveringen vender i det snittet grøntsager i dressingen.
- Når kyllingen er kogt færdig, hælder i vandet fra og piller fileterne fra hinanden 2 gafler.
- Kom BBq saucen i gryden og giv det et hurtigt opkog. Kom den pillet kylling i saucen og vend det godt rundt.
- Lun burgerbollerne og fyld dem med pulled chicken, coleslaw, lidt ekstra BBQ sauce og eventuelt lidt syltet agurker.
Næringsindhold pr. burger (afhængigt af hvilken bolle man køber)
289 kcal
29,2g protein
30,4g kulhydrater
4,9g fedt