Fedtreduceret jordbærtærte
Hvem elsker ikke en god Jordbærtærte på en dejlig sommerdag? Det gør vi i hvertfald hos Muscle House! Kagen består af en skøn marcipanbund, lækker vaniljecreme og friske danske jordbær. Den er uden tilsat sukker, og med ekstra tilføjet protein. Velbekomme.
Ingredienser:
Bund:
- 4 marcipanbrød fra Easis (eller 150g rå marcipan)
- 3 æg
- 50g dadler
- 15g vanilje proteinpulver
- 20g fedtreduceret mandelmel
- 5g kokosolie
- 10-15 dråber flydende sødemiddel
- Lidt mandelaroma
Vaniljecreme:
- 0,5 pose Easis kagecreme
- 1 dl minimælk
- 1,25 ml cremefine 19%
- Lidt vanilje
Øvrigt:
- 40g mørk chokolade
- 200g jordbær
Forsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Start med at lave bunden ved at blende marcipanbrød, kokosolie, æg og dadler. Derefter tilføjer I proteinpulver, mandelaroma, sødemiddel og mandelmel og blender til en homogen masse.
- Kom dejen i en 16 cm springform og bag bunden ved 200 grader i 18-20 minutter. Lad bunden køle af.
- Lav kagecremen efter anvisning (brug dog kun 1 dl mælk til en halv pose) og stil på køl.
- Når bunden er blevet kold, smelter I den mørke chokolade, kommer den på bunden og lader den størkne.
- Pisk cremefine, vend den med kagecremen og tilføj lidt vanilje.
- Kom cremen ovenpå bunden og top med jordbær.
Tip: Du kan fordoble opskriften på kagebunden og komme den i en springform på 22 eller 24 cm.
Dermed kan du bruge hele posen på kagecreme og 250ml cremefine (1 hel flaske), så får du kage nok til 12 personer :-)
Og så skal der selvfølgelig lige toppes med lidt ekstra jordbær.
Næringsindhold:
Næringsindhold pr. portion
- 286 kalorier
- 10,8g protein
- 17,9g kulhydrater
- 18,1g fedt