Islagkage med proteinrig toppings

Sommeren er godt i gang og det er tid til is, og allerhelst rigtig meget af det. Vi har i den anledning lavet den lækreste islagkage til jer med Cookies & Cream bar fra Barebells samt både Black Max White Cookies og Oh Reolly spread. Den er så lækker og cremet, og der er nok til 8 personer!

Ingredienser:

Bund:

Ismasse:

Fortsætter under billedet...

Islagkage med proteinrig toppings

Fremgangsmåde:

  1. Lav bunden ved at komme alle 3 ingredienser i en blender og blend til en grov masse. Kom massen i bunden af en 20 cm springform og pres den godt ned. Kom bunden på frost.
  2. Tag vaniljeisen op af fryseren og lad den stå 5 minutter.
  3. Pisk cremefine til en let skum og hak 2 Black Max White Cookies og 1 proteinbar i mindre stykker.
  4. Kom vaniljeisen i blenderen sammen med Oh Reolly spread og blend til en lind masse.
  5. Vend den pisket cremefine i isen samt de hakket cookies og barstykker.
  6. Kom kageplast rundt i kanten af springformen, hæld ismassen over bunden og stil på frost i minimum 4 timer.
  7. Tag islagkagen ud af fryseren 15 minutter, inden den skal nydes. Top eventuelt islagkagen med friske blåbær og brombær samt lidt Oh Reolly spread, Cookies & Cream proteinbar og Black Max White Cookies.

Næringsindhold:

Næringsindhold pr. portion uden topping

242 kcal
13,4g proteiner
20,7g kulhydrater
13g fedt
    MÆNGDERABAT
    Tilbudspris 229,00 DKK Vejl. udsalgspris 300,00 DKK
    Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
    fra
    Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
    fra