Gulerodskage uden tilsat sukker
Det er ikke første gang vi laver en opskrift på kanelsnegle, men det plejer at være en succes, så derfor kommer her endnu en lækker opskrift på snegle – denne gang som gulerodskage uden sukker. De smager forrygende, er fyldt med den skønneste remonce, er snaskede og bløde.
Ingredienser:
Gulerodskage uden sukker:
- 25g gær
- 2 dl minimælk
- 2 æg
- 40g let kærgården (evt. smør, olie, kokosolie eller mælk)
- 460g hvedemel
- 30g EASIS multisød
- 25g vanilje proteinpulver
- 70g revet gulerod
- ½ tsk. kardemomme
Fyld:
- 2 spsk kanel
- 50g Sukrin gold
- 180g dadler
- 100g revet gulerod
- ½ pose Easis kagecreme
Frosting:
- 150 philadelphia light
- 50g sukrin melis
- Evt. lidt vanilje
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Lun mælken (omkring 33-35 grader) og udblød gæren deri. Tilsæt æg, kærgården, kardemomme, multisød, revet gulerod, vanilje proteinpulver og hvedemel.
- Kør dejen til gulerodskagen uden sukker 5-10 minutter på køkkenmaskinen og lad den hæve 1 time.
- Lav kagecremen efter anvisning og stil på køl.
- Lav remonce ved at blende dadler, kanel og Sukrin gold til en homogen masse. Kom den afkølet kagecreme og revet gulerod i remoncen og rør sammen.
- Rul dejen ud til et rektangel og smør remonce derpå.
- Rul dejen sammen til en roulade, skær i 14 stykker, kom på en bageplade og lad dem efterhæve i 30 minutter. Bag sneglene ved 200 grader i ca. 18 minutter og lad dem køle af.
- Pisk philadelphia, vanilje og florsød sammen og smør ovenpå sneglene. Pynt evt. med lidt hakket valnødder.
- Nyd dine gulerodskage uden sukker snegle!
Næringsindhold pr. gulerodskage uden sukker med frosting
- 232 kcal
- 7,5g protein
- 36g kulhydrater
- 5g fedt