Cheesecake med Black Max Cookies
Er du vild med cheesecake? Så kommer her en lækker cremet proteinrig cheesecake, som kan laves på ganske kort tid, består af få ingredienser og som smager helt absurd godt! Smagsgiveren i denne cheesecake er Black Max Cookies og det fungerer upåklageligt.
Ingredienser:
Bund:
- 8 stk. Black Max Cookies
- 50g dadler
Fyld:
- 200g philadelphia light 11%
- 2 husblas
- 1,5dl cremefine 19%
- 4 stk. Black Max Cookies
- 30g Sukrin melis
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Lav bunden ved at blende kiks og dadler godt sammen.
- Kom bagepapir i bunden af en 16 cm springform, kageplast rundt i kanten, tryk kiksemassen ud i bunden af formen og stil den på køl.
- Lav fyldet ved at komme husblas i koldt vand i 15 minutter.
- Pisk cremefine let, knus kiksene og stil begge ting til siden.
- Pisk philadelphia og melis sammen. Smelt husblas i en gryde med 1 spsk. mælk og lad det stå 5 minutter på køkkenbordet.
- Rør et par skefulde af ostemassen i gryden med husblas og bland indholdet fra gryden med den resterende ostemasse og rør godt rundt.
- Vend forsigtigt cremefine og de hakket kiks i ostemassen og hæld den over bunden.
- Kom kagen på køl i minimum 3 timer. Fjern kageplast og top eventuelt kagen med kiks og friske bær.
Næringsindhold:
Næringsindhold pr. stk.
251 kcal
12,8g protein
16,3g kulhydrater
15g fedt