Proteinrig banankage

Banan og chokolade går bare hånd i hånd. Functional Nutrition har en helt forrygende proteinbar, som smager lidt af skumbananer og denne lækre bar har vi selvfølgelig brugt i en kage.

Kagen er en skøn banankage, som vi har smagt til med måde mørk chokolade og selvfølgelig stykker af deres banan/chokoladebar. Så har du et par bananer liggende, er det bare om at komme i gang ;-)

Ingredienser:

Fortsætter under billedet...

Proteinrig banankage

Fremgangsmåde:

  1. Kom bananer, æg, mandelmel, havregryn og bagepulver i en blender og blend til massen er jævn.
  2. Kan du godt lide din kage lidt ekstra sød, så tilføj en lille smule sødemiddel.
  3. Hak barerne og 50g chokolade og vend begge dele i dejen.
  4. Kom dejen i en form (10x22 cm) og bag kagen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
  5. Lad kagen køle af på en rist, smelt den resterende chokolade og smør den på banankagen.

Næringsindhold:

Næringsindhold ved 9 stykker kage

222 kalorier
9,6 gram protein
17,5 gram kulhydrat
11,8 gram fedt
    Liquid error (snippets/product-grid-item line 122): comparison of String with 0 failed
    fra