Proteinrig banankage
Banan og chokolade går bare hånd i hånd. Functional Nutrition har en helt forrygende proteinbar, som smager lidt af skumbananer og denne lækre bar har vi selvfølgelig brugt i en kage.
Kagen er en skøn banankage, som vi har smagt til med måde mørk chokolade og selvfølgelig stykker af deres banan/chokoladebar. Så har du et par bananer liggende, er det bare om at komme i gang ;-)
Ingredienser:
- 3 bananer
- 2 æg
- 100g havregryn
- 60g mandelmel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 proteinbarer
- 100g mørk chokolade
- Evt. en lille sjat sødemiddel
Fortsætter under billedet...
Fremgangsmåde:
- Kom bananer, æg, mandelmel, havregryn og bagepulver i en blender og blend til massen er jævn.
- Kan du godt lide din kage lidt ekstra sød, så tilføj en lille smule sødemiddel.
- Hak barerne og 50g chokolade og vend begge dele i dejen.
- Kom dejen i en form (10x22 cm) og bag kagen ved 200 grader i ca. 25 minutter.
- Lad kagen køle af på en rist, smelt den resterende chokolade og smør den på banankagen.
Næringsindhold:
Næringsindhold ved 9 stykker kage
222 kalorier
9,6 gram protein
17,5 gram kulhydrat
11,8 gram fedt